Op 9 mei organiseert Symbid in samenwerking met Angel Academy een Angel Investor Class.  Tijdens de Angel Investor Class zullen 2 ervaren sprekers vanuit Angel Academy jou meer leren over hoe Angel investeren werkt. We gaan het met name hebben over Valuation en Team assessment. Dit is interessant voor zowel minder ervaren als ervaren investeerders. Na het inhoudelijke onderdeel is er een gezellige borrel om andere investeerders op een informele manier te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

investor_class

Het programma
18.30 – 19.00: Inloop met een hapje en een drankje
19.00 – 20.00: Valuation: Hoe bepaal je de waarde van een bedrijf? – door Jaap Dekter
20.00 – 21.00: Team Assessment: Wat zijn de sterke en zwakke punten van een startup team en wat zegt dit over de kans van slagen? – Door Paul Musters
Vanaf 21:00: Borrel

Speciale editie voor Symbid investeerders
De kosten voor deze Angel Investor Class bedragen normaal gesproken €249,- per persoon. Als gewaardeerd investeerder biedt Symbid jou in samenwerking met Angel Academy de mogelijkheid om gratis deel te nemen en zullen wij deze kosten voor onze rekening nemen.

Waar & Wanneer
Datum: Woensdag 9 mei
Tijd: 18.30 – 21.00
Waar: 42Workspace
Schiedamse Vest 154
3011 BH Rotterdam

Sprekers

Jaap Dekter
Jaap begon zijn carriere in de dealing room van ABN AMRO in 2008. Bij ABN, en later bij Kempen & Co, was hij een trusted advisor voor wealth managers en family offices in heel Europe. In 2015 startte hij zijn eigen adviesbureau waar hij samen met zijn team startups op zoek naar financiering en investeerders die geïnteresseerd zijn in deze investeringsmogelijkheden adviseert. Met zijn adviesbureau en de Angel Academy hoopt hij bij te dragen aan het lange termijn succes van van het startup ecosysteem.

Paul Musters
Paul is een expert op het gebied van startup-teams en werkt samen met investeerders en snelgroeiende bedrijven van Amsterdam tot San Francisco. Met een achtergrond als sporter, startup oprichter en strategieconsulent helpt hij investeerders om teams te beoordelen voordat ze investeren.

FAQ
Moet ik mij voorbereiden voor het event?
Nee je hoeft je niet voor te bereiden. Neem specifieke vragen die je hebt uiteraard wel mee.

Meld je hier aan!